Informaatiot vierailioille

Sijainti

Hangon rintamamuseoon on helppo löytää. Sijaitsemme Hankoniementien (Kantatie 25) varrella noin puolimatkassa Hangon ja Tammisaaren välissä.  Museo on maantien tuntumassa Lappohjan kylän kohdalla.

Ajoaika Tammisaaresta on 15 –20 minuuttia ja sijaitsemme maantien oikealla puolella Tammisaaresta tultaessa.

Ajoaika Hangosta on niin ikään n. 15 –20 minuuttia.

Museolla on tilava pysäköintialue.

Tervetuloa!

 

Aukioloajat

Hangon Rintamamuseo on avoinna päivittäin 4.6. – 3.9. 2017 välisenä aikana klo 11 –18.

Museo on auki lauantaisin ja sunnuntaisin 9.9. –17.12. 2017 lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12 –17.

Muina aikoina sopimuksen mukaan.

 

Hinnat

Normaalilippu 8 € /henkilö

Eläkeläiset ja opiskelijat 5 € / henkilö

Yli 20 hengen ryhmät 5 € /person

Koululaisryhmät 30 € / ryhmä

 

Vapaa pääsy

Sotiemme veteraanit ja heidän leskensä.

Asevelvolliset univormussa.

Alle 16-vuotiaat lapset

Kaikki Raaseporin ja Hangon koululaisryhmät (luokat 1 -9). Muut koululaisryhmät 30 € / ryhmä.

 

Opastukset

Noin 30 minuutin pituinen näyttelyopastus maksaa 50 euroa. Räätälöimme myös opaskierroksia kävijöiden toiveiden ja tarpeiden mukaan. Ottakaa yhteyttä toiminnanjohtaja Martina Lindbergiin, puh.  +358 50 5666 223, sähköposti: martina.lindberg@brev.fi.

 

 

Ryhmät

Rintamamuseo voi ottaa vastaan sekä suurempia että pienempiä ryhmiä. Kokoussaliimme mahtuu 50 henkeä. Ottakaa yhteyttä toiminnanjohtaja Martina Lindbergiin, puh.  +358 50 5666 223, sähköposti: martina.lindberg@brev.fi.

 

Kokoussali

Uuteen kokoussaliin mahtuu 50 henkeä ja tila soveltuu hyvin kokousten ja seminaarien järjestämiseen. Ottakaa yhteyttä toiminnanjohtaja Martina Lindbergiin, puh. +358 50 5666 223, sähköposti: martina.lindberg@brev.fi.

 

Koulut

Museo on erinomainen opintoretkikohde, joka täydentää historian opetusta. Aito ympäristö elävöittää konkreettisella tavalla maamme historian tärkeitä tapahtumia. Museo palvelee myös nuorempia oppilaita. Sisällä on mielenkiintoinen näyttelysali ja siihen liittyvä kokoussali, jossa on istumapaikkoja koko ryhmälle (maksimikoko 50).

Ulkoilmakohteemme (Sotapolku, juoksu- ja taisteluhaudat ym.) antavat koululaisille mahdollisuuden vapaan liikkumiseen ja fyysiseen toimintaan bussimatkan jälkeen.

Kanttiinihenkilökuntamme tarjoaa hyviä vaihtoehtoja, mikäli haluatte tilata tarjoilua ryhmällenne.

Ottakaa huomioon ainutlaatuinen ja tärkeä kulttuurihistoriallinen miljöömme. Pyydämme ystävällisesti muistuttamaan oppilaita liikkumaan varovasti museon alueella ja pysymään mahdollisuuksien mukaan poluilla.

Tervetuloa!

 

Saavutettavuus

Mahdolliset liikuntarajoitteet eivät ole mikään este käynnille Rintamamuseossa. Maasto on suhteellisen alavaa ja museorakennukseen päässe esimerkiksi lastenvaunuilla tai rullatuolilla. Parkkialue on museoalueen vieressä.

Ota yhteyttä, jos sinulla on erikoistarpeita. Autamme mielellämme.